Отзиви от клиенти

Потвърдени купувачи

Рейтинг: 5.0

Много е мощен! Препоръчвам

Имам Feizer IPX и съм супер доволен от него. Мога да кажа много положителни неща. Най-хубавото при него е, че всъщност осветява супер ярко. И виждам защо хората се радват на тези продукти, защото това е супер LED технология с ярка светлина. Единственото нещо, което не мога да кажа със сигурност е колко силно се нагрява ако го оставя да си работи на пълна мощност. От друга страна обаче защо пък да го оставям за толкова дълго време? Случвало ми се е да усещам, че малко се нагрява след известно време. Но това си е нормално разбира се. Би трябвало да работи добре в повечето ситуации и навън. Техническа забележка: Батерията, която използвам за моя Feizer, не е тази, която е включена в сета, а е eFest IMR 18650 3,7Volt и 3000mAh акумулаторна 35Ampere разрядна батерия... И не съм имал проблем така, а вече го ползвам така за около месец приблизително. Сигурно могат да се използват и други батерии с голям капацитет с висок разряд. Просто се уверете, че може да поеме натоварването. Всичко на всичко: Много впечатляваща играчка и много готина тактическа джаджа. Въпреки че горещо препоръчвам да не светите в лицето на хората с него. Много ярка светлина. Страшен е!

Стефан Ангелов

5/5
Чудесен

Отлична джаджа!

Тони Бърдаров

5/5
Супер продукт на супер цена

В момента имам 3 Feizer IPX фенера и нямам проблеми с ползването или функциите им, наистина са си страхотни и не струват много.

Дарин Аврамов

5/5
Висококачествен фенер

Не се наложи да плащам нищо друго освен редовната цена, без митнически такси, без такси за доставка .. Поръчах го директно от сайта ... Много съм доволен от това фенерче ...

Живко Стоянов

5/5
Най-добрия фенер за мен

Свети страхотно и достатъчно силно! Фенерчето е супер.

Наташа Кирилова

5/5
Добро качество

Имам няколко различни марки фенери и то на доста висока цена, които с течение на времето отказаха да светят. След Feizer IPX Super Power реших обаче, че точно той е най-доброто, на което съм попадал. Имам го от повече от година и все още си работи като ново. Батерията е супер издръжлива и винаги печеля в състезанията по осветяване с фенерчета от разстояние с моите колеги, с които ходим да къмпингуваме. Хахахах … Ще продължа да купувам продукти от тази фирма

Боби Марков

5/5
Справя се отлично

Купих фенерчето на синът си за рождения му ден и го хареса. И понеже работи по-добре от очакванията ми поръчах още един и за мене си. страхотен прудукт благодаря!

Креми Христова

5/5
Браво!!!

Няма да намерите друг такъв продукт и то на такава цена и качество.

Валката

5/5
Страхотен!

Наистина високо качество. Супер е!

Денис

5/5
Препоръчвам!!!

Издържа моя „полеви тест“ и бих го препоръчал на всеки. Преди година видях реклама на вашето фенерче и поръчах. Не беше евтино, но не и прекалено скъпо. Когато го взех и тествах това се оказа най-хубавата ми онлайн находка. Режимът на по-слабо осветяване хвърля достатъчно светлина, отлично е. самия продукт е издръжлив и надежден и даже се оказва по-добър от някои от по-скъпите фенерчета, които съм купувал. От тогава поръчах още две и мисля да поръчам още един за моя син, който е пилот и извършва нощни проверки на самолета.

Страхил Менчев

5/5
Уникален фенер

Аз съм охранител и трябва да използвам често фенерчета, но Feizer IPX наистина осветява страхотна през нощта! Можете да виждате на супер разстояние. Страхотно изпълнение !!!

Мишо П.

5/5